Betrokken en bevlogen!

Veiligheid

Vitaliteit

PSA

De risico-inventarisatie is meer dan een klusje erbij

 

Als bedrijfsadviseurs realiseren wij ons als geen ander dat een Risico Inventarisatie (RI&E) een belasting kan zijn voor uw onderneming. Het uitvoeren van een RI&E kost u veel tijd en energie die u liever in uw “core business” wilt investeren. Daarnaast is het ontbreken van gedegen kennis over de materie voor veel ondernemers een reden om de RI&E voor zich uit te schuiven. Totdat wij u aan de hand nemen en de Risico Inventarisatie samen met u doorlopen. Samen kijken we naar oplossingen voor risicosituaties. Praktijkgericht én met het oog op efficiëntie.

 

Op deze manier wordt de wettelijke zorgplicht vanuit de overheid een project van u en uw medewerkers.  U krijgt hierbij toegang tot een digitale werkomgeving die op maat ingericht wordt voor uw organisatie. In deze werkvorm wordt het Plan van Aanpak gefaseerd opgepakt.

 

 

Abonnementsvorm

 

Bij afname van een eenmalige Risico Inventarisatie en - Evaluatie vallen aandacht en acties vaak stil, het 4-jarige RI&E traject voorziet en ‘dwingt’ in continue aandacht gedurende de looptijd.

 

Het ontwikkelen van een gedegen arbobeleid is kostbaar. In de abonnementsvorm waarmee VBA werkt hoeft u niet ineens een grote investering te doen, maar u betaalt gedurende de looptijd van het traject maandelijks een vast bedrag.

 

Overige dienstverlening

 

• Cursussen op het gebied van psychosociale arbeidsbelasting (PSA)

• Cursussen op het gebied van ergonomie op de werkplek

• Begeleiding van arbeidsprocessen binnen uw organisatie

• Mediation en conflicthantering

• Opleiden van preventiemedewerkers

• Opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV)

 

Wie zijn wij

Wat doen wij

Nieuws

Partners

Inloggen

Contact

VBA - van Bronckhorst adviseurs

Kazemat 37

3905 NR Veenendaal

Tel.: 0318 - 56 51 20

E-mail: info@vba-adviseurs.nl

 

Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

Volg ons